Évek óta sütök kovászos kenyeret, de a megszokott, rohanós mindennapokban egyszer sem sikerült végigvinni a folyamatot úgy, hogy igazán finom, könnyű, kovászos kenyér legyen az eredmény, aranybarna, ropogós héjjal.
Fruzsinál a kenyérsütés legnagyobb meglepetésemre egy olyan wellness élmény volt, aminek eredményeképp jó kenyereket tudok sütni itthon is, a rohanó hétköznapokban is. A nap eseményeit csak azért nem árulnám el előre, hogy ne vegyem el a meglepetés örömét, de az tuti, hogy vinnem semmit nem kellett és ha feleannyit kaptam volna ettől a naptól, akkor is kivételesen szerencsésnek érzetem volna magam.
Ezt a napot magamnak ajándékozva, olyan élménnyel gazdagodtam, amiért minden kenyérsütéskor hálás tudok lenni.
Ha csak egy pöccintésre vagy a rendszeres kenyérsütéstől vagy nem akarsz egyedül nekikezdeni vagy csak egyszerűen szeretnél egy csodás napot eltölteni olyan emberek társaságában, akiktől érdemes tanulni, keresd Fruzsiékat!